Nogomet
0

Diego: Osvojit ćemo Kup UEFA-e i bez mene

Totalsport
Werderov brazilski razigravač Diego uvjeren je da će njegova momčad u srijedu pobijediti Šahtar u finalnoj utakmici Kupa UEFA-e u Istanbulu.

Diego je u uzvratnoj polufinalnoj utakmici protiv HSV-a zaradio žuti karton zbog kojeg ga neće biti na travnjaku stadiona Sükrü Saraçoglu u Istanbulu.

  • Moji suigrači osvojit će Kup UEFA-e i bez mene. Zapravo, učinit će to malo i za mene – kaže 24-godišnji Diego, koji je nedavno priznao da je s Juventusom nedavno dogovorio sve detalje za transfer u torinski klub.

Očekuje se da njegovu ulogu preuzme 20-godišnji Nijemac turskog porijekla, Mesut Özil, koji je u veljači ove godine već debitirao za njemačku reprezentaciju.

  • Izostanak Diega je veliki udarac za nas. Pa ipak, već smo pobjeđivali bez njega, možemo to opet učiniti. Svjestan sam i vlastitih mogućnosti, znam za što sam sposoban na terenu – kaže Özil.

Torsten Frings također vjeruje da bi Özil mogao ispuniti klupska očekivanja.

  • Sve oči bit će uprte u njega, on je igrač koji može donijeti razliku na terenu. Ove sezone je pokazao golemi napredak. Ipak, ne smijemo ga opteretiti s prevelikim pritiskom, jer on iam samo 20 godina. Moramo mu svi pomoći na terenu – kaže Frings.