Maradonin ljekar
0

"Diego je dobro, nije se vratio ovisnosti o drogi"

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Dr. Alfredo Cahe, osobni ljekar selektora argentinske nogometne reprezentacije Diega Maradone, demantirao je rezolutno da je njegov pacijent utonuo u depresiju i vratio se ovisnostima.

Jako su Cahea zasmetali senzacionalistički izvještaji lokalnih medija, koji su izvještavali da je, shrvan teškim četvrtfinalnim porazom od Nijemaca u Južnoj Africi, 49-godišnji izbornik ponovno životno posrnuo.

-"Logično da je utučen. Ali nije u dubokoj depresiji. Nije niti blizu stanja o kakvima izvještavaju novinari. Odgovorno tvrdim da se nije vratio ovisnosti o drogi i alkoholu. Kako se to uopće može reći ili napisati bez ikakvih osnova?", rekao je Cahe u jednome radijskom intervjuu.

"Moram priznati da sam ga osobno očekivao u daleko goremu psihičkom stanju. Prevario sam se. Lucidan je i razmatra što napraviti u budućnosti. U svakom slučaju, nije shrvan zbog poraza koliko je ljut što mu je pobjegla pobjeda. Mislim da će nam Diego pružiti još mnogo sreće. Zasad još uvijek razmišlja što učiniti", završio je izlaganje liječnik.

Maradona ima otvorenu ponudu nastavka suradnje s Argentinskim nogometnim savezom (AFA), čije bi vodstvo željelo da vodi reprezentaciju na Copa Americi, južnoameričkome kontinentalnom prvenstvu kojem su upravo Argentinci domaćini sljedećeg ljeta.