Zadovoljan svojim igračima
0

Di Matteo: Nije bio penal, Essien nije mogao nestati

Totalsport
Roberto Di Matteo
Roberto Di Matteo
Chelseajev menadžer Roberto Di Matteo zadovoljan je nastupom svojih nogometaša uprkos 2-1 porazu kod Manchester Cityja, a prema njegovom mišljenju jedanaesterac za domaće nije trebalo dosuditi.

"Bilo je teško na koncu prihvatiti ovaj poraz. City je strašno podignuo kazneni udarac iz kojeg su došli do poravnanja, a meni se čini kako, premda je Essiena lopta pogodila u ruku, taj penal nije trebalo suditi. Pa nije on mogao nestati s terena, bio je preblizu i nije se stigao izmaknuti", ocijenio je Di Matteo u razgovoru za Sky Sports nakon utakmice na Etihadu.

"Borili smo se i zaslužili osvojiti barem bod", dodao je menadžer Chelseaja koji je zadovoljan onim što je pokazao Fernando Torres.

"Po meni je Torres bio sjajan, a drago mi je zbog njegove negativne reakcije kod zamjene s Drogbom. To pokazuje koliko mu stalo da igra i koliko se trudi", zaključio je Di Matteo.

U pobjedničkom taboru nisu skrivali oduševljenje preokretom koji nudi nastavak borbe za naslov s gradskim rivalom Unitedom.

Ovo je strašno važan rezultat za momčad. Nakon primljenog pogotka uspjeli smo se vratiti. Ovo je bio i veliki test našeg karaktera jer smo znali koliko je Chelsea jak. Presretni smo – poručio je Micah Richards, dok je njegov kolega i strijelac pobjedničkog gola Samir Nasri posebno istaknuo povratnika i asistenta za 2-1 Carlosa Teveza.

  • Vrlo sam sretan zbog Teveza. Pokazao je veliki borbeni duh, a sada je svima jasno koliko će nam biti važan do kraja sezone. Svjesni smo da do kraja moramo dobiti baš svaku utakmicu ako želimo biti prvaci i to namjeravamo i učiniti – optimističan je Nasri.