Nogomet
0

Deschamps i Benzema zadovoljni otvarajućom utakmicom

Totalsport
Didier Deschamps (Foto: EPA)
Didier Deschamps (Foto: EPA)
Selektor francuske nogometne reprezentacije Didier Deschamps bio je iznimno zadovoljan viđenim u prvoj utakmici Svjetskog prvenstva i pobjedi njegove ekipe 3-0 protiv Hondurasa.

"Bili smo strpljivi. Imali smo prilika i prije pogotka, dvije grede, i sasvim smo zasluženo slavili. Pobjeda danas nam puno znači. Prva utakmica na SP je uvijek teška, nikada nije lagana. Čestitam svojim igračima, proslavit ćemo pobjedu, ali već se okrećemo idućem susretu", rekao je francuski selektor.

"Ostvarili smo zacrtani cilj uoči utakmice. Mislio sam samo na to da igram svoju igru i ostvarim sve što selektor od mene traži. Zadovoljan sam onim što sam večeras uradio. Drago mi je zbog dva pogotka i jako sam ponosan, jer mi mnogi sude prema brojkama koje ostvarujem. Sada će mi biti puno lakše, no prije svega mi je jako drago zbog reprezentacije i naših navijača", rekao je dvostruki strijelac Benzema.

Nakon kompletiranog prvog kola u grupi E Francuska i Švicarska predvode tabelu sa po tri boda, dok su Honduras i Ekvador na nuli.