Nogomet
0

Del Bosque: Torres zna što mu je činiti ako želi na Euro

Totalsport
Vicente Del Bosque (Foto: AFP)
Vicente Del Bosque (Foto: AFP)
Selektor španske nogometne reprezentacije Vicente del Bosque sve otvorenije poručuje Fernandu Torresu da mu mjesto u reprezentaciji nije zagarantirano.

Od spektakularnog prelaska iz Liverpoola u Cheslea španski napadač je u samo pet navrata tresao suparničke mreže, pa je njegovo mjesto u nacionalnoj reprezentaciji postalo vrlo upitno.

"Fernando zna što mora činiti kako bi bio među igračima koje ću voditi u Ukrajinu i Poljsku. U ovom momentu u glavi imam gotovo kompletnu ekipu za Euro. Uvjeravam vas da neće biti iznenađenja. Uzimam u obzir i prošlost, ali ne možemo bježati od sadašnjosti", izjavio je Del Bosque za Canal +.

Selektor branitelja naslova europskog prvaka ima problema i s drugim članom donedavno udarnog napadačkog dvojca. Barcelonin David Villa oporavlja se od loma noge, te je vrlo upitno koji nivo forme će ostvariti uoči Eura.

"Moramo imati strpljenja s Villom jer je on to zaslužio. On je uvijek bio naš najsigurniji izbor u napadu", rekao je Del Bosque, a novinare je zanimalo ima li se čemu nadati napadač Valencije Roberto Soldado.

"Ne mogu baš svakoga ugurati u reprezentaciju", uzvratio je selektor.