Neizravno odgovorio Mourinhu
8

Del Bosque: Iker Casillas je ponos Real Madrida

Totalsport
Vicente del Bosque i Iker Casillas
Vicente del Bosque i Iker Casillas
Selektor španske nogometne reprezentacije i bivši trener Real Madrida Vicente del Bosque neizravno je dao do znanja što misli o potezu Josea Mourinha koji je kapitena Kraljevskog kluba' Ikera Casillasa preselio na klupu.

Portugalski stručnjak je ničim izazvan na gostovanju kod Malage u 17. kolu Primere na gol postavio dosadašnjeg rezervnog golmana Antonija Adana, a klupsku ikonu Casillasa je smjestio na klupu. Nakon poraza 3-2 je istaknuo kako je njegova odluka bila tehnička, te da je procijenio da je Adan trenutno bolji od ''jedinice'' španske reprezentacije.

U španskim je medijima ''slučaj Casillas'' dobio više prostora od samog poraza Reala, a i navijači su u raznim anketama okrenuli palac dolje Mourinhu, te u velikoj većini ocijenili kako Portugalac svojim potezima želi isprovocirati otkaz.

Del Bosque u intervjuu za Marcu nije želio spominjati Mourinha, ali je na pitanje o Casillasu dao odgovor iz kojeg se može iščitati što misli o potezu Realova trenera.

"Iker je počeo igrati u Realu s deset godina. Uvijek sam osjećao veliko poštovanje prema njegovim roditeljima koji su ga svaki dan vodili na treninge iz Mostolesa, a nisu plivali u novcu. Iker je ponos Real Madrida. On utjelovljuje vrijednosti kluba", poručio je Del Bosque.