Serie A, najava kola
0

Debitiraju Beckham, Pandev, Toni...

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
U srijedu se nastavlja talijanska nogometna Serija A, a utakmice 18. kola obilježit će neki premijerni nastupi zvučnih pojačanja.

Milan - Genoa

Za Milan bi trebao zaigrati engleski nogometaš David Beckham, koji će kao i prošle sezone, od siječnja, pa do kraja, nositi dres Milana. Lagane ozljede imaju Andrea Pirlo i Clarence Seedorf koji bi zbog toga mogli propustiti ogled protiv Genoe.

Chievo - Inter

Makedonski napadač Goran Pandev je spreman debitirati u dresu Intera i to na gostovanju u Veroni. Uz to, trener Jose Mourinho ima problema u veznom redu, pa će tako Dejan Stanković propustiti utakmicu zbog kartona, a Thiago Motta zbog ozljede.

Cagliari - Roma

Luca Toni je napustio Bayern i došao u Romu koja je u naletu, te se nalazi već na četvrtom mjestu ljestvice. Vjeruje se da će trener Claudio Ranieri ubaciti Tonija u momčad, pitanje je samo da li od prve minute.

Parma - Juventus

Silnih problema ima Juventus s ozlijeđenim igračima. Gostovanje kod Parme, koja ima šest pobjeda od osam domaćih ogleda, propustit će Cannavaro (suspenzija), Sissoko (na Afričkom kupu nacija), te Buffon, Iaquinta i Camoranesi (ozljede).