Nogomet
4

De Rossiju tri utakmice suspenzije, Prandelli ga izostavio iz reprezentacije

Totalsport
Daniele De Rossi
Daniele De Rossi
Romin veznjak Daniele De Rossi i Interov odbrambeni igrač Juan Jesus dobili su po tri utakmice suspenzije zbog udaranja suparničkih igrača u subotnjem ligaškom susretu dvaju klubova na Olimpicu koji je završio bez golova.

Kamere su uhvatile kako je De Rossi udario Interovog napadača Maura Icardija u obraz u incidentu bez lopte. U drugom incidentnom slučaju je Juan Jesus udario Rominog igrača Alessija Romagnolija u leđa.

De Rossija je, tako, u ponedjeljak sustigla dvostruka kazna. I prije nego mu je izrečena suspenzija od tri utakmice, selektor talijanske reprezentacije Cesare Prandelli izostavio ga je s popisa za prijateljsku utakmicu protiv Španije u srijedu.

"Ukoliko imam razloga vjerovati da se neki potencijalni reprezentativac ponašao loše, neću ga pozvati. To je naše pravilo, a ja sam sudija. Na Svjetskom prvenstvu će mi trebati igrači koji su spremni na svaki način. Ne želim da mi se dogodi da moram igrati s desetoricom igrača. Ne želim vidjeti nikakve fizičke obračune na igralištu", jasan je bio Prandelli.

Vezani članci