Nogomet
11

De Laurentiis Cavaniju: Nema povišice, trunut ćeš na klupi

Totalsport
Edinson Cavani (Foto: AFP)
Edinson Cavani (Foto: AFP)
Predsjednik Napolija Aurelio De Laurentiis oštro je poručio jednom od najboljih klupskih nogometaša Edinsonu Cavaniju da neće dopustiti ucjene i povećati mu plaću.

Nakon prodaje Ezequiela Lavezzija u PSG, predsjednik Napolitanaca odlučio je da najbolji strijelac Edinson Cavani ne može ovo ljeto napustiti klub. Interes za angažmanom urugvajskog reprezentativca iskazao je prvak Juventus, a nakon De Laurentiisove odbijenice Staroj dami i prije službene ponude, Cavani je poručio da želi povećanje plaće na između 7 i 8 miliona eura po sezoni.

"Može on slobodno tražiti tih 7 ili 8 miliona eura plaće, a ja mu poručujem da ću ga ako to i spomene izbaciti iz ekipe pa neka trune na klupi", rekao je De Laurentiis za TuttoNapoli.net.

Također je predsjednik kluba iz Napulja odbacio nagađanja oko prodaje slovačkog reprezentativca Mareka Hamšika. O tome je, pak, dosta govorio igračev menadžer Mino Raiola.

"Već godinama Raiola pokušava prodati Hamšika, ali Slovak je odlučan poput željeza i ne ide nigdje", zaključio je De Laurentiis.