Nogomet
0

David Villa novi igrač New York Cityja

Totalsport
David Villa (Foto: EPA)
David Villa (Foto: EPA)
Napadač španske reprezentacije David Villa napustio je redove madridskog Atletica i preselio u MLS. Tamo je potpisao ugovor s New York Cityjem, klubom koji će se od sljedeće sezone takmičiti u MLS-u...

Već ranije Villa je potvrdio kako napušta madridski Atletico, a sada je potvrdio i ime novog kluba. Villa će od sljedeće sezone nositi dres New York Cityja, novoosnovanog kluba koji će se od sljedeće sezone takmičiti u MLS-u.

"Ovo je historijski trenutak za naš klub jer smo s njim započeli građenje ekipe. Davida poznajem jako dobro, on je jedan od najboljih nogometaša svijeta, istinski pobjednik koji proživljava najljepše trenutke u karijeri. Siguran sam da će naši navijači uživati gledajući ga u našem dresu", rekao je predsjednik New York Cityja Ferran Soriano.

33-godišnji Villa nosit će i u New Yorku dres s brojem sedam.

"Uvijek sam si postavljao nove ciljeve i ovo je vrlo važan korak za mene. Želim pomoći MLS-u da postane još bolji, igranjem, napornim radom i postizanjem golova i u isto vrijeme odvesti klub do vodećih pozicija u ligi. Velika je čast što mi ovi ljudi toliko vjeruju, dat ću sve od sebe da im uzvratim povjerenje", poručio je Villa koji je prije Atletica tresao mreže i u dresu Valencije i Barcelone.