Nogomet
0

David Silva: Ne znam ništa o Juventusu

Totalsport
I dalje se čekaju prvi konkretni koraci torinskog Juventusa koji ima velike planove za sljedeću sezonu. Namjeravaju ponovno stvoriti mega tim koja će biti konkurentna u svakom pogledu.

David Silva (23), vezni igrač Valencije i španske reprezentacije, jedna je od prvih njihovih želja, a i navijači su se pozitivno očitovali po pitanju nogometaša koji je ove sezone imao velikih problema s ozljedama.

Naime, gazzetta.it je postavila pitanje tko bi Juventusu bio najbolja opcija, a ponuđeni su na glasanje David Silva, Diego i Antonio Cassano. U glasanju gdje su, vjerovatno, mahom sudjelovali navijači Juventusa na prvo mjesto je izabran baš David Silva, koji je privukao pozornost odličnim igrama na prošlom Europskom prvenstvu.

Silva, pak, ništa posebno ne zna o Juventusovom interesu, te kao i ostali sve saznaje iz tiska.

  • Niko iz Juventusa nije pričao sa mnom, niti me je zvao. Isto tako, znam da niko nije niti kontaktirao moj klub. Sve što znam je ono što i svi drugi znaju, a to je internet, štampa i televizija - rekao je SIlva i dodao:

  • Shodno tim ne razmišljam o odlasku iz Valencije. Niti ne planiram budućnost u nekom drugom klubu. Tu sam i nema nikakvih konkretnih najava da ću otići.