Nevolje trenera
0

Daum: Napadaju mi djecu jer idem u Tursku

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Christoph Daum (55) napustio je klupu njemačkog nogometnog Bundesligaša Kölna i otišao u turski Fenerbahçe. Zbog toga su stradali njegovi najdraži i najranjiviji.
  • Klima koja je nastala oko svega nepojmljiva mi je. Bolesna je! Krajnje je vrijeme da neko tome stane na kraj. Napadaju mi djecu u školi, maltertiraju ih - rekao je njemački trener u razgovoru za Bild.

Njegov osmogodišnji sin Jean-Paul i četverogodišnja kćerkica Cara-Jolie (predškolsko) pohađaju privatnu Međunarodnu školu St. Georgea u Kölnu.

  • Ne samo da trpe vrijeđanja vršnjaka, već ih na red pozivaju i odrasli. Govore im da im je otac bezkarakteran, da se samo prodaje za novac. Jean-Paul posljednjih dana plače kao nikad prije i kod kuće mi neprestano postavlja pitanja zašto odlazim iz Kölna. Ni moja žena Angelica ne može shvatiti dokle je sve došlo.

Zbog pritiska će Daum porodicu povesti na imanje u Mallorcu.

  • Pokušat ćemo objasniti djeci koji su razlozi preseljenja i smiriti ih. Zaista je nevjerojatno šta ljudi mogu prouzrokovati - ispovijedio se Daum, kojeg bi na kormilu kelnskog kluba trebao zamijeniti hrvatski stručnjak Zvonimir Soldo.