Nogomet
0

Daily Star: Rooney je već danima zdrav i spreman za igru!

Totalsport
Wayne Rooney sa sinom (Foto: AFP)
Wayne Rooney sa sinom (Foto: AFP)
Sudeći prema naslovnici današnjeg (utorak) izdanja britanskog tabloida Daily Stara engleski nogometni reprezentativac Wayne Rooney spreman je za igru već danima.

Reprezentacija "tri lava" odradila je u ponedjeljak prvi zajednički trening uoči prijateljske utakmice protiv Škotske u srijedu, a Rooney, kojeg navodno muče povrede ramena i zadnje lože, je odradio svaku vježbu maksimalnim intezitetom.

"O Rooneyjevoj spremnosti vam nemam puno toga za reći. Jasno mi je da ga na treningu nije mučila nikakva povreda. Trenirao je s ostatkom ekipe i ni u jednom mi trenutku nije rekao da ne može odraditi neku vježbu. Trenirao je na 110 posto", rekao je selektor Wayne Rooney.

Napadača Manchester Uniteda nije ni bilo u sastavu za utakmicu Community Shielda protiv Wigana, koji su "crveni vragovi" osvojili slavivši rezultatom 2-0, a kao razlog je menadžer David Moyes naveo povredu ramena.

Podsjetimo, Rooney je velika ovoljetna želja londonskog Chelseaja, no zasada klub s Old Trafforda odbija prihvatiti ponude Romana Abramoviča.