Ralf Rangnick
0

"Da nije bilo Neuera, mogli smo gubiti s dva ili tri razlike na poluvremenu"

Totalsport
Trener Schalkeovih nogometaša Ralf Rangnick vjeruje kako su dvije skupe greške njegove ekipe krive za poraz od Manchester Uniteda u prvom polufinalnom susretu Lige prvaka.

United je u utorak navečer slavio u Gelsenkirchenu s 2-0 golovima Ryana Giggsa i Waynea Rooneyja u razmaku od samo tri minute, te si na taj način trasirao put ka finalu.

"Primili smo dva gola jer smo izgubili taktičku disciplinu i napravili dvije skupe pogreške koje se na ovom nivou ne bi smjele događati", objasnio je Rangnick nakon susreta.

"Igrali smo dobro u prvih 15 minuta, ali nakon toga naša je odbrana nestala. Oni su napadali naš gol, ali naš je golman bio sjajan u prvom poluvremenu. Puno se toga pričalo o Neueru kao najboljem golmanu na svijetu, a on je to večeras i dokazao. Da nije bilo njega, do poluvremena smo mogli primiti dva do tri gola.

Na kraju je Rangnick zaključio:

"Naši protivnici pokazali su nam naše limite. Glavni problem bio nam je što smo izgubili kontrolu nad loptom. Ipak, nećemo još kapitulirati. Manchester United ima bolje šanse doći do finala, ali čudne se stvari događaju u nogometu".