Nogomet
26

Cristiano Ronaldo se naljutio na intervjuu: Zbog vas ispadam glup pred ljudima

Klix.ba
Cristiano Ronaldo je neplanski završio intervju sa jednim od novinara nakon što je to od njega zatražio službenik za odnose s javnošću.

Zvijezdu Real Madrida novinar je ispitivao o novom treneru Rafaelu Benitezu, budućnosti njegovog kolege Sergija Ramosa, a potom o odlasku Stevena Gerrarda u SAD. Kad je Ronaldo pomislio da je razgovor završen, novinar je imao još jedno pitanje, što se portugalskom napadaču nije dopalo i to je jasno pokazao kolutanjem očiju.

Njegov PR shvatio je to kao znak da prekine intervju, ali takvo prekidanje razgovora Ronaldu je itekako zasmetalo, pa je PR-a optužio da zbog njega ispada glup.

"Ja ne insistiram ni na čemu, on me tjera da idem... Želiš li da budem neljubazan prema ovom čovjeku?", pitao je osobu koja je prekinula videointervju dok se rukovao i pozdravljao sa novinarom.

"Vas dvojica trebate ovo da radite, čovječe. Ovako ispadam glup pred ljudima", nastavio je Ronaldo gunđati na portugalskom očigledno aludirajući na to da su njegovi stručnjaci za odnose s medijima morali unaprijed odobriti listu pitanja koje mu novinari žele postaviti.