Ne razmišlja o odlasku
11

Cristiano Ronaldo: Nikakav drugi klub osim Reala me ne zanima

Totalsport
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo
Početkom ove sezone mnogo se pisalo o nezadovoljstvu portugalskog nogometaša Cristiana Ronalda u madridskom Realu. Mnoge pogotke u tom razdoblju Portugalac nije niti slavio.

Nedavno su se na to nadovezale vijesti kako je PSG spreman dati veliku svotu novca za kupnju jednog od najboljih svjetskih nogometaša i upitno je postalo hoće li Real i Cristiano Ronaldo još dugo zajedno grabiti prema uspjesima.

No, u razgovoru za France Football Ronaldo je negirao bilo kakve probleme koje osjeća u svojoj sadašnjoj ekipi.

"Igram nogomet iz strasti i ljubavi. Igram ga i zbog ljubavi prema klubu kojeg prezentiram. Da igram nogomet zbog novca onda, vjerujte, sigurno ne bih bio u Realu nego u nekom drugom klubu", rekao je Ronaldo i nastavio:

"Odlazak stvarno nije stvar o kojoj razmišljam, niti sam uopće razmišljao. U Realu sam i spreman sam ovdje ostati još dugo kako bi mnogo toga osvajao. Naravno, o budućnosti je nezahvalno pričati. Sve je moguće, sve je uostalom u Božjim rukama, ali Real je moja sadašnjost, a nadam se i budućnost."

Ove sezone je Ronaldo u deset utakmica Primere postigao 11 pogodaka. U Ligi prvaka je golom u posljednjim trenucima donio Realu pobjedu protiv Manchester Cityja, a potom je tri pogotka postigao protiv Ajaxa, te jedan dortmundskoj Borussiji.