Pohvalio sunarodnjaka
0

Crespo: Higuain je moj nasljednik u reprezentaciji Argentine

Totalsport
Hernan Crespo
Hernan Crespo
Bivša zvijezda argentinskog nogometa, Hernan Crespo, pohvalio je svog sunardonjaka Gonzala Higuaina za predstave u dresu Reala i Argentine u posljednje vrijeme, te rekao da je upravo on nasljednik njegove devetke u reprezentaciji.

Crespo (36), koji se povukao iz reprezentacije 2007. godine, otkrio je da je uvijek vjerovao da će Higuain jednog dana dostojno zamijeniti njega i Gabriela Batistutu u argentinskoj izabranoj vrsti.

"Vesele me njegovi dobri nastupi, jer sam uvijek gledao Gonzala i u njemu vidio igrača sličnog sebi. Čak i više od toga! Ne mogu lagati, u njemu sam vidio svog nasljednika još 2006. godine kada je debitovao za River Plate", rekao je Crespo za Ole.

"Naravno da nije bio isti igrač koji je danas, ali mogli ste već tada vidjeti nešto sasvim drugačije kod njega. Kao napadač odmah sam primijetio da je pred njim velika budućnost i nisam pogriješio. Sada ima sve kvalitete da bude gotovo savršena devetka u ekipi. Ima odličan tempo igre, dobar je u skoku, ima odličnu tehniku i mogućnost igranja s obje noge. Nadam se da će nastaviti igrati u ovako dobroj formi", zaključio je Crespo.

Argentinac je za vrijeme svoje reprezentativne karijere u 64 nastupa postigao 35 pogodaka, što ga čini drugim strijelcem Argentine svih vremena, odmah iza legendarnog Gabriela Batistute koji je u 78 nastupa pogodio 56 puta.