"Demoralisao nas je"
0

Ćorluka pobijesnio na navijača Tottenhama, nazvao ga idiotom

Totalsport
U subotu su nogometaši Tottenhama, u utakmici 32. kola engleskog Premiershipa, na svom White Hart Laneu pobijedili Stoke 3-2 i tako zadržali šansu za četvrtim mjestom, koje iduće sezone vodi u Ligu prvaka.

Put do tri boda nije bio lagan, ali se Tottenham zadržao na tri boda zaostatka za četvrtim Manchester Cityjem, te na pet bodova od trećeg Chelseaja. Neki engleski mediji, pak, dan nakon utakmice nude osvrt u pogledu konflikta kojeg je imao hrvatski nogometaš iz Tottenhama Vedran Ćorluka s jednim od navijača tog kluba.

Nakon utakmice je došlo do ekscesa, a mediji navode da je Kevin Bond, jedan od pomoćnika na klupi londonskog kluba, morao smirivarti ljutitog Ćorluku.

"Ne, niko me nije morao smirivati, niti me je smirivao", govorio je nakon svega Ćorluka i opisao što se dogodilo:

"Je, istina je, rekao sam jednom navijaču da je idiot. Uostalom, šta sam mogao reći čovjeku, našem navijaču, koji je cijelu utakmicu negodovao i demoralisao nas. Umjesto da navija za nas, on je radio suprotno. Rekao sam mu i da prestane s kritiziranjem, već da bi mu bilo bolje da navija za nas".

"Ne, nije bilo nikakve šanse da Ćorluka ponovi ono što je Eric Cantona napravio 1995. godine, kada je kung-fu potezom napao navijača. Tako nešto Ćorluka ne nosi u sebi", rekao je spomenuti Kevin Bond i dodao:

"Bilo je potrebno smiriti ga".