Nogomet
0

Corinthians želi snimiti film o Ronaldu

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Direktor Corinthiansa Luis Rosemberg i ostali članovi toga brazilskog kluba toliko su oduševljeni Ronaldom da planiraju njegov povratak nogometu i Brazilu ovjekovječiti na filmskoj vrpci.

Brazilski nogometni fenomen naprosto briljira u dresu ekipe koja ga je prihvatila nakon oporavka od povrede koljena koja je umalo ugrozila nastavak njegove karijere.

U prvoj finalnoj utakmici doigravanja prvenstva savezne države Sao Paulo Ronaldo je postigao dva pogotka i odveo svoju momčad do 3-1 pobjede, te na korak do 26. naslova u prvenstvu Paulista u povijesti. Uzvratna se utakmica igra 3. maja, a glavnu će ulogu u njoj ponovno, nesumnjivo, imati strijelac osam pogodaka u deset odigranih utakmica za Corinthians.

Igre nekada najboljeg svjetskog nogometaša impresioniraju mnoge, a tako i direktora kluba koji je izjavio:

  • Razmišljamo o snimanju filma temeljenog na povratku Ronalda. Ono što je Corinthians učinio 2009. godine liči na nešto proizašlo iz Hollywooda. Njegov povratak slavi cijeli država, čak i suparnički nogometaši koji su mu nakon ove utakmice aplaudirali. Čaroban je to trenutak za ljude u Brazilu.

Prije nego što se u martu vratio na teren, 32-godišnji Ronaldo nije odigrao niti jednu službenu utakmicu od povrede zadobijene 13. februara prošle godine kada je u dresu Milana povrijedio koljeno.

  • Telefon nam ne prestaje zvoniti, a sponzori su oduševljeni - dodaje oduševljeni Rosemberg.