Novi početak za Adriana
0

"Corinthians neće požaliti što me doveo"

Totalsport
Adriano
Adriano
Problematični brazilski nogometaš Adriano (29) pokušat će oživjeti karijeru u Corinthiansu za koji je potpisao ugovor do 2013. godine. U prvoj je izjavi obećao novom klubu da neće požaliti što ga je doveo.

Požalila je sasvim sigurno Roma koja je potpisala ugovor s nekadašnjim napadačem Intera prošlo ljeto, ali je ranije ovaj mjesec raskinula suradnju nakon što je Adriano kasnio s povratkom iz Brazila, a potom je odbio otići na liječnički pregled koji mu je organizovao klub. U nekoliko mjeseci u "vječnom gradu" nijednom se nije upisao u strijelce.

Novu će priliku za dokazivanje tražiti u Corinthiansu koji će mu biti treći brazilski klub u karijeri, nakon Flamenga i Sao Paula.

"Corinthians neće požaliti što me doveo. Ja sam borac. Ne dolazim stvarati probleme nego postizati golove", hrabro je najavio Adriano, koji nije krio da se želio vratiti u Flemengo iz kojeg je i otišao u Romu. No, bivši ga klub nije htio.

"Malo me to potreslo, no morao sam nastaviti živjeti. Mogli su barem razgovarati sa mnom da vide što želim, ali to se nažalost nije dogodilo. Nadam se da ću biti sretan u Corinthiansu".