Vahid Halilhodžić
0

"Ćiro, možeš računati i na mene"

Sarajevo-x.com
“Ćiro, ako trebaš pomoć, možeš računati na mene!” To je jučerašnja izjava Vahida Halilhodžića, dosad najvećega Blaževićeva oponenta, koji je pri prvoj kandidaturi agitirao protiv sadašnjeg izbornika, piše hrvatski Jutarnji list.

"Tada je bila tako, danas je drukčije!", kaže Vaha.

Vahid Halilhodžić je danas izbornik Obale Bjelokosti, vrlo snažne afričke reprezentacije, koja se s velikim ambicijama priprema za afričko i svjetsko prvenstvo. Na ljetovanju prati zbivanja u BiH i smetaju mu tekstovi u kojima se tvrdi da je najveći Ćirin protivnik:

"Želim da nogomet u BiH napreduje, a Ćiro je adekvatna osoba koja može postići da ta reprezentacija, koja ima kvalitetu, postigne i neki vrijedni rezultat. Nije problem u Ćiri, problemi su oko reprezentacije, politika se miješa u sve, a i nacionalni naboj je vrlo naglašen. Međutim, Ćiro ima dobru priču i može neke stvari pokrenuti s mrtve tačke", prenio je Jutarnji list izjavu našeg proslavljenog nogometnog stručnjaka.

Vaha želi zakopati ratne sjekire:

  • I ja ću mu pomoći! Neću ga kritizirati i neću mu bacati klipove pod noge!

Prva Ćirina akcija da od “neprijatelja stvori poluprijatelja” bila je uspješna! Vaha više nije protivnik, zaključuje Jutarnji list.