Nogomet
0

Ciro Ferrara ostaje trener Juventusa

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Rezultatske minuse oprostili su čelnici kluba Ciri Ferrari koji će na mjestu trenera Juventusa ostati i dalje, odlučeno je nakon sastanka vodećih ljudi i stratega kluba.

Jean-Claude Blanc (predsjednik), Roberto Bettega (tehnički direktor) i Alessio Secco (sportski direktor) ukazali su povjerenje aktualnom treneru kluba kojeg su talijanski mediji smijenili još prije početka sastanka. No, te su se prognoze pokazale pogrešnima.

  • Sve je dobro - komentar je koji je novinarima ponudio ozareni Ferrara, od kojeg je rječitiji bio Bettega:

  • Ferrarin smiješak nije bio lažan, sretan je jer ostaje trener. Klub ne smatra da je problem u njemu - otkrio je rezime sastanka jedan od direktora, te dodao:

  • U siječnju nikoga u klub nećemo dovesti, već ćemo pričekati da nam se ozlijeđeni igrači vrate. Prvi kojeg očekujemo je Momo Sissoko čiji je Mali ispao iz Afričkog kupa nacija. Bit će s nama za utakmicu protiv Rome.

Utakmica je to koja je na rasporedu nadolazeće subote, a koja se igra u Torinu u sklopu 21. kola talijanskog nogometnog prvenstva.

Roma je trenutačno trećeplasirana momčad Serije A s 35 osvojenih bodova, odnosno dva više od petoplasirane torinske "stare dame", koja je upisala četiri poraza u posljednjih pet prvenstvenih susreta.