Kandidat za hrvatskog selektora
0

Ćiro Blažević zbog bolova u kičmi završio u bolnici

Klix.ba
Miroslav Ćiro Blažević (Foto: Arhiv/AFP)
Miroslav Ćiro Blažević (Foto: Arhiv/AFP)
U nedjelju je bivši selektor reprezentacije BiH osjetio jake bolove u donjem dijelu kičme zbog čega se nije mogao pomaknuti te je završio u bolnici.

Popularni Ćiro je tako primljen u KB Dubrava u Zagrebu nakon što je osjetio veoma jake bolove u donjem dijelu kičme. Zbog toga se uopće nije mogao pomjerati. Ljekari su mu dali injekciju protiv bolova, a primio je i infuziju.

Bivši selektor reprezentacije BiH je za Večerjni.hr izjavio da nikada nije doživio ništa slično. Rekao je da je bol u predjelu leđa bila neizdrživa i da je čak pomišljao na samoubistvo. Neuništivi Ćiro je rekao da nije spavao cijelu noć. U bolnici ga je primio dr. Damir Tomac, koji je rekao da se radi o padu imuniteta. I sam Ćiro je rekao da je sve na nervnoj bazi, jer nikada ranije imao problema s kičmom. Dodao je i da je siguran da će mu uskoro biti bolje.

Na kraju, u svom stilu je zamolio novinare da ne pišu o ovom događaju "jer će to biti voda na mlin onima koji su protiv njega i koji ga ne žele za selektora reprezentacije Hrvatske".