Miralem Pjanić
0

"Cijeli život sanjam nastup na Santiago Bernabeuu"

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Bosanskohercegovački vezni nogometaš Lyona Miralem Pjanić (19) izjavio je da Lyon mora pokazati svoje najbolje izdanje u uzvratnom dvoboju osmine finala Lige prvaka kod Real Madrida.

"Real je kvalitetna ekipa, ali mi ćemo gledati iskoristiti mogućnosti koje imamo i gol prednosti iz prvog dvoboja. Igrati u Madridu pred tolikim bojem ljudi bit će veličanstveno. To je san za svakog nogometaša", rekao je mladi veznjak dodavši:

"Mentalno smo vrlo dobro pripremljeni za tu utakmicu i vjerujemo u vlastite sposobnosti. Moramo biti čvrsti, dobro organizirani, braniti se kolektivno i pokušati zabiti gol. Siguran sam da su Madriđani svjesni da smo kadri zagorčati im život nakon igre pokazane u prvoj utakmici."

Prije dvije sedmice Francuzi na svom Gerlandu pobijedili u prvom dvoboju 1-0 sjajnim golom veznjaka Makouna iz velike udaljenosti. Uzvrat je na rasporedu u srijedu, a u uspjeh svoje ekipe vjeruje i brazilski stoper Cris, njen kapiten: "Iskreno, vjerujemo da možemo proći dalje iako je Real favorit. No, bit će to utakmica 11 protiv 11. Njihove nas zvijezde ne plaše. Vjerujemo da smo dovoljno dobri."