Joan Laporta
0

"Cijela ekipa je bila odlična, ne samo Messi"

Totalsport
Joan Laporta
Joan Laporta
Predsjednik nogometaša Barcelone Joan Laporta oduševljeno je komentarisao pobjedu svog kluba protiv Stuttgarta 4-0 u uzvratnom dvoboju osmine finala Lige prvaka na stadionu Camp Nou.

Nakon što je prvi dvoboj završio rezultatom 1-1, Barcelona se bez problema plasirala među osam najboljih. Opet je briljirao najbolji nogometaš svijeta, Argentinac Lionel Messi. Sam je postigao dva gola, pokrenuo akciju kod još jednog. No, Laporta je ovoga puta apostrofirao timski duh...

"Izrazito sam zadovoljan, jako je važno što smo u četvrtfinalu. Ekipa je to zaslužila s obzirom na visoku razinu igre koju je demonstrirala. Naravno, užitak je gledati izvanredni talenat koji na terenu pokazuje Messi, ali ovo je prvenstveno bila pobjeda timskog duha, sastava koji je odigrao vrhunsku utakmicu", tepao je svojim nogometašima Laporta, te dodao:

"O finalu još ne želimo razmišljati, tek smo u četvrtfinalu, a u petak ćemo doznati suparnika. Svi rivali su teški. Francuske ekipe su dokazale svoj kvalitet, Bayern je u velikom naletu, Inter je eliminisao Chelseaja, to je dovoljno reći, a Arsenal je ekipa koja je uvijek igrala dobar nogomet. Očekuju nas vrlo uzbudljiva četvrtfinalna nadmetanja", zaključio je Laporta.