Došao iz Anžija
0

Chris Samba prošao ljekarski pregled i potpisuje za QPR

Totalsport
Chris Samba (lijevo) (Foto: AFP)
Chris Samba (lijevo) (Foto: AFP)
Kongoanski nogometaš Christopher Samba vratio se u Englesku, te bi kroz koji sat trebao potpisati ugovor s "davljenikom" iz Premierlige - Queens Park Rangersom.

Još uvijek aktuelni član ruskog Anžija iz Mahačkale iskoristio je prvu priliku za povratak u Englesku, iz koje je otišao u daleku Rusiju 2012. godine. Prema informacijama koje pristižu iz engleski medija, Samba je prošao ljekarski pregled, te ga još samo potpis dijeli od transfera u posljednjeplasiranu ekipu Premierlige.

Sjajni menadžer Harry Redknapp pokrenuo je veliki projekt za povratak QPR-a u vrh engleskog nogometa kojem se Samba odlučio pridružiti nakon rasističkih uvreda na svoj račun u Rusiji. Podsjetimo, prema Sambi je u nekoliko navrata bačena banana za vrijeme utakmica ruskog prvenstva, a takav mu je odnos navijača prema njemu očito dosadio.

Recimo i da Redknapp posljednjeg dana prijelaznog roka namjerava dovesti još nekoliko igrača, među kojima su i trojica njegovih bivših iz Tottenhama - David Bentley, Jermaine Jenas i Andros Townsend.