David Beckham
0

Chelsea sa Ancelottijem može do naslova

Totalsport
Veznjak engleske nogometne reprezentacije i LA Galaxyja David Beckham posljednjih je dana ponovo često spominjan u otočkim medijima...

Prvo je bio udarna vijest radi svađe, pa kasnije i mirenja sa suigračem iz Galaxyja Landonom Donovanom, da bi se potom mediji raspisali o interesu Chelseaja i Tottenhama za njegovu kupnju, pošto mu je engleski izbornik Fabio Capello poručio da mora igrati za neki evropski klub misli li se kandidirati za sastav koji će povesti na SP u Južnoafričkoj Republici sljedeće godine.

U posljednjim izjavama koje prenosi službena stranica engleske Premierlige, Premierleague.com, Beckham je komentirao kako vidi šanse klubova sljedeće sezone za osvajanje naslova u najjačem razredu engleskog nogometa.

  • Chelsea je jako sretan jer ima Ancelottija kao menadžera. Mislim da je on definitivno trener koji može Chelsea odvesti ponovo do naslova, u to nema sumnje. A kažem to sve iako svi znaju da je Manchester United u mom srcu – rekao je Beckham, koji je boje Uniteda branio od 1993. do 2003.

  • Ancelottiju će biti teško jer je Premier liga potpuno drugačija od Serije A, ali on je trener velikog iskustva i siguran da će i u Engleskoj, kao što je u Italiji, ostvariti uspjeh – dodao je popularni “Becks” o treneru s kojim je sarađivao pola prošle sezone, u periodu koji je proveo na posudbi u Milanu.