Žele unaprijediti sigurnost
0

Chelsea od Manchester Cityja traži preporuke za Napulj

Totalsport
Dvoboj Chelseaja i Napolija bit će jedan od najneizvjesnijih i najrizičnijih kad su u pitanju u petak ždrijebani parovi osmine finala nogometne Lige prvaka.

"Slušat ćete u vremenu koje dolazi često da nas čeka težak suparnik. Zvuči kao kliše, no ovaj put je aposlutna istina", rekao je Chelseajev glavni sekretar David Bernard, koji je klub predstavljao na žrijebu u Nyonu.

"Vidjeli smo Napoli u utakmicama protiv Manchester Cityja. Kako City nije danas ovdje bio s nama, to će nešto reći i Napolijevim kvalitetama".

"Siguran sam da je naš trener ovo doživio kao težak žrijeb, no također znamo da je Andre radio u Italiji kao pomoćnik Joseu Mourinhu na Interovoj klupi, tako da zasigurno jako dobro poznaje ovu Napolijevu ekipu".

Otkrio je također Chelseajev logističar da će se londonski klub na prvu utakmicu u Napulju pripremiti kao na dvoboj visokog rizika.

"Za nas će to sasvim sigurno biti velika operacija u pogledu sigurnosti. Čut ćemo se s ljudima iz Manchester Cityja kako bismo od njih izvukli određene savjete i pouke. Zanimat će nas kako su se oni organizirali, i možemo li mi to učiniti još bolje", zaključio je Barnard.

Napolijev nogometaš Andrea Dossena (30), koji je dobro upoznao Chelsea tokom dvogodišnjeg nastupanja za Liverpool u Premierligi, rekao je:

"Igrao sam protiv Chelseaja u četvrtfinalu Lige prvaka 2008. godine. Mislim da se radi o najjačoj ekipi u Ligi prvaka s izuzetkom Barcelone i Real Madrida".