Nogomet
0

Chelsea i Manchester City ne odustaju od Gattusa

Totalsport
Defanzivni veznjak Milana i italijanske nogometne reprezentacije Gennaro Gattuso (32) mogao bi, prema pisanju italijanskih medija, u januraskom prijelaznom roku pronaći novi klub.

Kako je Gattuso ove sezone u Milanu uglavnom rezerva, tako se navodi da je njegovo nezadovoljstvo sve veće, što bi željeli iskoristiti Chelsea i Manchester City.

Posebno se Gattuso spominje u kontekstu odlaska na Stamford Bridge zbog tamošenjeg menadžera Carla Ancelottija čiji je dugi niz godina bio ljubimac dok je ovaj sjedio na klupi “rossonera”.

Gattuso također želi nastup na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici s “azzurrima” i boji se da bi neredoviti nastupi mogli ugroziti njegov odlazak na Mundijal.

Nedavno je dopredsjednik Milana Adriano Galliani opovrgnuo glasine da je Gattuso zatražio raskid ugovora (ugovor mu vrijedi do maja 2011.)., ali najnovije medijske napise nisu zasad komentirali ni sam igrač ni iz kluba.

Gattuso je vjeran Milanu od 1999. godine, a u njegovom je dresu osvojio jedan naslov italijanskog prvaka, i dvije Lige prvaka.