Nogomet
3

Čelnici Manchester Uniteda sastali se s Louisom van Gaalom

Totalsport
Louis van Gaal (Foto: AFP)
Louis van Gaal (Foto: AFP)
Iako iz Manchester Uniteda uporno odbijaju tvrdnje kako je budućnost Davida Moyesa na klupi neizvjesna, holandski i britanski mediji javljaju kako su se čelnici kluba sastali s Louisom van Gaalom...

Louis van Gaal odradit će na klupi holandske reprezentacije Svjetsko prvenstvo u Brazilu, a nakon toga će ga zamijeniti Guus Hiddink dok će Van Gaal krenuti na tržište i tražiti angažman.

Veliki interes za njega pokazao je Tottenham, međutim prvi pregovori nisu bili uspješni i Van Gaal se nije uspio dogovoriti s londonskim klubom na čijoj klupi trenutno sjedi Tim Sherwood.

Ohrabrilo je to čelnike Manchester Uniteda koji su prema pisanju Mirrora u posljednjih 48 sati obavili razgovor s Van Gaalom na tajnoj lokaciji, a u izaslanstvu je bio najuži vrh Uniteda predvođenim jednim od Glazera.

Kako otočki mediji javljaju, Moyes ima imperativ ulaska u Evropu i ukoliko u tome ne uspije, United će promijeniti trenera. Manchester se trenutno nalazi na sedmoj poziciji na tabeli, a šestoplasirani Tottenham bježi mu dva boda.

Louis van Gaal iza sebe ima angažmane u Ajaxu, Barceloni, AZ Alkmaaru, Bayernu te u holandskoj reprezentaciji.