Nogomet
0

Čelik želi pobjedu na domaćem terenu

ZEDA
Pred narednu utakmicu sa Zvijezdom u Zneici trener Elvedin Beganović mirnije i sa optimizmom gleda svoje protivnike.

Čelik je napokon stvorio svoju igru i iz utakmice u utakmicu igra sigurnije i ljepše, što rezultira novim bodovima.

 Za utakmicu za Zvijezdom neće pononovno biti u kombinaciji Mehmedalija Ćović. Ovaj put zbog žutih kartona, a upitan je i drugi centarhalf Jusić, koji se žali na povredu. U ekipi se ponovno, a prci put u ovoj sezoni, pojavljuje povratnik Avdija Vršajević, koji bi trebao da nosi igru tima sa Bilina polja u narednim mečevima.

"Uvijek je dobro vratiti se u Čelik i drago mi je da sam se sada vratio kada Čeliku treba moja pomoć. U svlačionici je odlična atmosfera i vjerujem da možemo napraviti dobar rezultat, koji će nam pomoći da krenemo na bolje i prema vrhu tabele", rekao nam je Avdija Vršajević.

 U Čelikovim redovima vlada veliki optimizam i drugi igrači sredine terena očekuju pobjedu.

"Ja lično očekujem pobjedu, jer mislim da smo bolji od Zvijezde i da smo u dobroj formi, plus Avdija ima pravo igranja, što mene posebno raduje", kaže veznjak Dejan Martinović.

"Nema nam drugog izbora nego igrati na pobjedu, to će nam dati snage i poleta za naredne mečeve. Napokon smo napravili svoju igru, a rezultati nas evo počinju da prate", ističe mladi Kenan Horić.

Trener Beganović iako ima dilema oko sastav ekipe mogao bi da izvede ovaj tim Nurković, Brković, Jusić, Isaković, Sadiković, Horić, Vršajević, Martinović, Šišić, Hadžić i Tosunović.