Nogomet
0

Cazorla: '93 miliona eura bih dao jedino za Iniestu'

Totalsport
Santi Cazorla
Santi Cazorla
Santi Cazorla, ofanzivni vezni nogometraš Villarreala i španske reprezentacije, prokomentirao je vijest dana – pristanak Manchester Uniteda na ponudu Reala za Cristiana Ronalda vrijednu 93 miliona eura.

Cazorla se zajedno s ostalim saigračima iz reprezentacije priprema za nastup na Kupu konfederacija u Južnoafričkoj Republici. Dakako, i u taboru "furije" je odjeknula vijest o rekordnom transferu u povijesti nogometa koji je na pomolu.

  • Cristiano je jedan od najboljih igrača na svijetu. Ako je Real pristao izdvojiti toliki novac za njega, znači da on toliko i vrijedi. Kada bih ja imao toliko novca, ne bih tražio igrača izvan svoje zemlje. Ja sam, naime, veliki poštovalac Andresa Inieste, igrača koji će nam nedostajati na Kupu konfederacija, pošto je povrijeđen. Po meni, on je broj 1 na svojoj poziciji. S njim je na terenu uvijek sve lakše i jednostavnije, i zato ga uvijek tražim u igri. Ronaldo i Messi su veličine, ali je za mene Iniesta opasniji! On je spektakularan igrač, uopće ne znam koliko bi on novaca vrijedio – zaključio je Cazorla.