Pato
0

"Cassano i ja u napadu? To duže vrijeme priželjkujem"

Totalsport
Pato
Pato
Tri utakmice kazne koje je dobio Zlatan Ibrahimović zbog crvenog kartona koji je zaradio u nedjeljnoj prvenstvenoj utakmici protiv Barija (udario namjerno rukom Marca Rossija) uvjetovat će promjene u napadačkom redu Milanove ekipe u sljedećim utakmicama.

Prva koja slijedi "rossonerima" je gostujuća kod Palerma u sklopu 30. kola Serije A. Odigrat će se ona u subotu, a izglednim se čini da će napadački par Milana na toj utakmici činiti Alexandre Pato i Antonio Cassano. Brazilac je time oduševljen.

"Već duže vrijeme želim igrati s njim u napadu, a sada se ukazuje prilika. Sretan sam zbog toga. Želim igrati, neovisno o tome igra li i Ibrahimović. Mogu pomoći na mjestu centralnog napadača, ali i kao drugi napadač. Na kojoj ću poziciji igrati ovisi o odluci trenera Massimiliana Allegrija. Sve što želim je dokazati svoju vrijednost".

"Što se Ibrahimovića tiče, on je temelj naših uspjeha. Šteta je što ga nema, ali imamo dovoljno dobrih igrača koji ga mogu nadomjestiti", zaključio je Pato koji je ove sezone odigrao 18 ligaških utakmica za vodeću ekipu Serije A.

Postigao je 11 golova i drugi je strijelac kluba. Vodećem Ibrahimoviću za 14 golova trebalo je 27 utakmica.