Nogomet
1

Casillas bez "jedinice" i kod Ancelottija?

Totalsport
Iker Casillas (Foto: AFP)
Iker Casillas (Foto: AFP)
Španski golman Iker Casillas mogao bi biti suočen s novim problemima na početku nove sezone. Nakon kalvarije koju je prošao pod Joseom Mourinho, isto bi mogao doživjeti i pod Carlom Ancelottijem.

Naime, talijanski nogometni strateg koristit će Diega Lopeza za večerašnji prijateljski susret protiv francuskog PSG-a, koji se igra u Švedskoj s početkom u 20 sati.

"Ne znam ko će biti prvi golman ove sezone. Najvažnije je da imamo dvojicu vrlo kvalitetenih čuvara mreže, koji posjeduju puno kvalitete. Sezona je duga, potrebna su nam dvojica golmana", rekao je Ancelotti tamošnjim novinarima.

Podsjetimo, bivši trener Reala Mourinho doveo je u siječnju Diega Lopeza zbog Casillasovog loma prsta ruke, no kada se prvi golman Furije oporavio, ovaj ga više nije vraćao na gol. Navodno su postojale i neke privatne trzavice između njih dvojice, no portugalski je stručnjak uvijek tvrdio da je Diego Lopez u tom trenutku bio bolja opcija, a Casillas je sve gospodski podnosio.

Spemaju li se nove muke s grijanjem klupe za Ikera Casillasa saznat ćemo definitivno 17. augusta, kada počinje nova sezona španskog prvenstva. Real tada datuma otvara lov na Barcelonu domaćom utakmicom protiv Betisa.