Nogomet
0

Campbell: Mogu do reprezentacije iz četvrtoligaša

Totalsport
Unatoč tomu što je član engleskog četvrtoligaša Notts Countyja i što već više od godine dana ne igra za englesku nogometnu reprezentaciju, Sol Campbell nada se pozivu za Svjetsko prvenstvo...

Nekad pouzdani centralni branič “Gordoga Albiona” potpisom za niželigaša i s 35 godina života tjera na razmišljanje kako mu se profesionalna karijera primakla kraju. No, on tako ne misli.

  • Volio bih pronaći svoje mjesto među putnicima za Južnoafričku Republiku, zašto ne? Pa, nije kao da ću sada prestati dobro igrati. A, možda telefon zazvoni i ponudi mi se mjesto u reprezentaciji, takve se stvari događaju - nada se bivši branič Tottenhama, Arsenala i Portsmoutha.

  • Sjećam se kada su ljudi isto pričali o Davidu Beckhamu nakon što je otišao u Los Angeles Galaxy, pa se vratio. A, mislim da bi County i Galaxy odigrali izjednačenu utakmicu.

  • Mogao sam ostati u Premier ligi odakle su me zvala tri kluba. Također, imao sam i neke pozive iz inozemstva, ali iz Countyja su inzistirali na mome dolasku i ja se dobro osjećam što sam došao ovdje - zaključio je Campbell.