'Gomila gluposti'
0

Brazilski savez primio dojavu o Adrianovoj smrti!

Totalsport
Prvi travnja je prošao prije sedmicu dana, no neka je budala javila Brazilskom nogometnom savezu da je Adriano mrtav i da dođu po tijelo

Iz sata u sat stižu nove i redovno proturječne vijesti o Adrianu Leiteu Ribeiru, nesređenom igraču Intera. Najnovije glase:

  • Ostat će u Rio de Janeiru do daljnjega, dok ne razriješi ozbiljne privatne probleme, koji međutim nemaju veze s drogom niti s bivšom djevojkom - objavio je njegov menadžer Gilmar Rinaldi.

S radošću javljamo da se među Adrianove probleme ne ubraja ni njegova smrt, iako je netko javio Brazilskom nogometnom savezu (CBF) da je igrač umro i da netko treba doći preuzeti njegovo tijelo. Druge su vijesti govorile da se našao na fešti koju je organizirao neki poznati trgovac drogom.

  • Bilo je to ludilo. Izrečene su mnoge gluposti. Adriano je zgrožen gomilom budalaština koje se šire o njemu pa se zato i povukao u osamu da razmisli o svemu – naglasio je Rinaldi.

Adriano (27) je osobno nedostupan javnosti od zadnje utakmice reprezentacije Brazila protiv Perua u Porto Alegreu, održane 1. aprila, a Interov trener Jose Mourinho ne računa na njega barem do kraja tekuće sezone.