Saša Papac
0

"Bojim se da sam odigrao zadnju utakmicu na Hampdenu"

Totalsport
Saša Papac
Saša Papac
Dok je sa saigračima iz Rangersa slavio osvajanje naslova pobjednika škotskog Liga kupa, bh. nogometaš Saša Papac (31) istovremeno je i tugovao.

Razlog tome ležao je u činjenici da mu iz glazgovskog kluba dosad nisu ponudili produženje ugovora koji mu istječe ovog ljeta, te sumnja da će ikad više zaigrati na nacionalnom stadionu u jednom od finala dvaju škotskih kup-takmičenja, jednostavno zato što više neće igrati u Rangersima.

"Moj ugovor završava ovog ljeta i moguće je da sam posljednji put nastupio na Hampden Parku. Otvoren sam za svaku opciju", rekao je lijevi bočni branič u timu Waltera Smitha dodavši: "Nije lako biti u ovakvoj situaciji, kada ne znate čiji ćete biti član za dva mjeseca. Trudim se svejedno ostati jak i pronaći dodatnu motivaciju u borbi za novi naslov prvaka."

O nedjeljnoj pobjedi (2-1 nakon produžetaka) nad gradskim rivalom Celticom, izborenoj pogotkom Nikice Jelavića, Papac je kazao:

"Bila je to veličanstvena pobjeda za nas. Moramo nastaviti igrati tako. Celtic je u utakmicu ušao kao favorit, ali mi smo im od prve minute počeli dokazivati da ćemo ovaj put mi biti bolji. Nikica Jelavić vratio se nakon jedne teške i puno manjih povreda, kao što sam se i ja. Presretan sam zbog njega, što je zabio svoj prvi veliki gol protiv Celtica, gol kojim nam je donio važnu pobjedu."