Luis Fabiano
0

"Bliži se moj rastanak sa Sevillom"

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Sevillin brazilski napadač Luis Fabiano (29) prilično je jasno nagovijestio rastanak s andaluzijskim nogometnim klubom u kojem igra od 2005. godine.

Cijeloga se prošlog ljeta Fabiano spominjao u kontekstu prelaska u Milan, a prema nekim informacijama pomno su ga pratili i iz Manchester Uniteda. Sve to čini Fabiana sretnim, a da je rastanak sa Sevillom blizu potvrdio je španskom sportskom dnevniku Asu:

  • Doći će nove prilike. Moj ugovor sa Sevillom bliži se kraju, što će s vremenom olakšati naš rastanak. Igrač mora iskoristiti ono što mu se nudi.

  • Nisam u nekoj od jačih ekipa jer me Sevillin predsjednik Jose Maria del Nido obožava. Bilo je ponuda za mene, ali i ja sam sretan tu gdje jesam, u timu kojem dobro ide. Uostalom, Sevilla mi je otvorila vrata brazilske nogometne reprezentacije i za to im se moram zahvaliti - zaključio je Fabiano, član trenutno treće (iza Barcelone i Real Madrida) momčadi španskog nogometnog prvenstva.

Fabiano je ugovorno vezan za Sevillu do 30. juna 2011. godine, a Transfermarkt.de njegovu tržišnu vrijednost procjenjuje na 28 miliona eura.