Nogomet
8

Bivši Messijev tjelohranitelj otkrio detalje svog zadatka u Barceloni

Totalsport
Daniel Rojo
Daniel Rojo
Daniel Rojo, osuđivani kriminalac, otkrio je neke detalje kad je za vrijeme "vladavine" Franka Rijkaarda radio u španskom divu Barceloni kao "sakupljač pijanih nogometaša".

"Počeo sam raditi u Barceloni 2006. godine, a zaposlio me tadašnji trener Rijkaard. Moj je zadatak bio da idem po igrače u noćne klubove kada se napiju te nisu u stanju upravljati automobilom", rekao je Rojo, te nastavio svoju priču.

"Jednom sam pronašao igrača kada ga u VIP prostoru jednog noćnog kluba oralno zadovoljavaju sestre. Rekao mi je da ga je fotografirao jedan novinar te da ga potražim i oduzmem fotoaparat", ispričao je Rojo za talijansku Gazzettu dello Sport.

U vrijeme svog zaposlenja u Barceloni, Rojo je radio i kao tjelohranitelj i to ni manje ni više nego najboljem nogometašu svijeta - Lionelu Messiju.

"Kada bismo sjeli vani na ručku Messi je uvijek insistirao da sjednem pored njega i da se ne osjećam kao da sam 'na poslu'. Uvijek je slušao moje priče i bio tih. Sjajan je to i ponizan momak. Njemu su čak i zabranili izlaske jedno vrijeme", zaključio je Rojo.