Cristiano Ronaldo
0

"Bio sam najbolji, sada želim postati vječan"

Totalsport
Cristiano Ronaldo (Foto: AP)
Cristiano Ronaldo (Foto: AP)
Ne sasvim nogometni intervju dao je portugalski nogometaš Real Madrida Cristiano Ronaldo (25) za potrebe portugalske TV emisije Sic.

Ekipi popularne večernje emisije najskuplji je nogometaš današnjice otvorio vrata svoje luksuzne vile u ekskluzivnom naselju La Finca, u Pozuelu de Alarconu, mjestašcu malo izvan Madrida.

Ronaldo je pred kamerama skočio u bazen u kojem se kupao sa svojim labradorom, žonglirao u predvorju kuće s improviziranom loptom od čarapa iz njegovog ormara, te u golemoj garaži turirao svoje nabrijane sportske automobile.

Rekao je da je ostvario prvi veliki cilj: dokopao se naslova najboljeg svjetskog nogometaša.

"Sada želim postati vječan i naosvajati se još čitavog niza trofeja s klubom i reprezentacijom."

Prvi je put otkrio da je ranoranilac.

"Pred jutarnji trening koji počinje u deset sati ja se obično pojavim u trening-centru oko 8:30. Volim krenuti rano ujutro i izbjeći gužvu lagano se vozeći madridskim ulicama. Ima dana da dođem na trening prije ekonoma s opremom. Neki se ljudi u klubu tome ne mogu načuditi."

Kaže da mu dan-danas nedostaje djetinjstvo.

"Nisam stigao uživati u njemu. Uvijek sam se osjećao toliko različitim djetetom od većine mojih vršnjaka. Svejedno, sviđam se sam sebi ovakav kakav sam ispao. Imam snažno izraženu osobnost na majku i ljubaznost na oca."

Na pitanje o ženama i mogućem braku Ronaldo je također spremno odgovorio: "Ženu mojih snova još uvijek nisam upoznao. Jednog dana, prije ili kasnije, sigurno ću se oženiti. Čim upoznam takvu. Inače imam veliko poštovanje prema ženama."