Harry Redknapp
0

"Bio je ovo fantastičan poraz"

Totalsport
Harry Redknapp (Foto: AFP)
Harry Redknapp (Foto: AFP)
Realno su gledano nogometaši Tottenhama razočarali na startu svog igranja u Evropi ove sezone. U prvoj utakmici 4. pretkola Lige prvaka spremala im se kalvarija u Bernu.

Nakon samo trideset minuta igre Young Boysi su protiv daleko renomiranijeg suparnika vodili 3-0 i uz sve to su nastavljali napadati i silno brinuti trenera londonske ekipe Harryja Redknappa.

"Ako takvo nešto postoji, onda je ovo bio fantastičan poraz", rekao je Redknapp nakon utakmice.

Pred kraj poluvremena je Bassong smanjio na 3-1, a nadu u prolaz je definitivno potpirio pogotkom u završnici utakmice Rus Roman Pavljučenko.

"Počeli smo sporo, a oni su nas doslovno ubijali svojom igrom. Nisu nam dali disati, nisu nam dali ni sekundu da dođemo sebi od svih šokova. Trčali su oko nas, gušili nas, stiskali", hvalio je suparničku igru Redknapp.

"Prvo su pogodili stativu, a onda je krenulo. Na sreću, stvarno smo izvukli najbolji mogući rezultat u ovakvoj noći. Sada imamo utakmicu doma i moramo dobiti. Imat ćemo svoje navijače, svoje okruženje i skroz vjerujem u prolaz", zaključio je trener Tottenhama i dodao:

"Prije meča sam imao strašan osjećaj. Bojao sam, drhtao sam, isto sam vidio i na nekim igračima. Kasnije sam shvatio da je sve bilo s razlogom."