Nogomet
0

Bernd Schuster se nudi Atletico Madridu

Totalsport
Trenirao je Real i Getafe, pa zašto ne bi i treći madridski klub iz španjolske prve lige, razmišlja njemački nogometni trener Bernd Schuster

Ako uvede Atletico u iduću Ligu prvaka, Abel Resino bi mogao ostati trener kluba s Vicente Calderona, no ne uspije li u tome, crveno-bijeli će dobiti novog trenera. A ozbiljan kandidat je Bernd Schuster, koji je u Atleticu igrao od 1990. do 1993.

Dnevnik As javlja da je Nijemac poslao signal upravi svog bivšeg kluba te da su odnosi između njega i vodećih ljudi Atletica odlični, osobito s direktorom Miguel Angelom Gil Marinom. U klubu ga pamte jer je od tri sezone provedene u njemu dvije odigrao sjajno, osvojivši dva kupa, od kojih jedan protiv Real Madrida.

Da bi simbolika bila potpuna, i kao igrač je u Atletico stigao iz Reala, a upravo je ovaj klub zadnji trenirao prije no što je u decembru dobio otkaz. Drugi stručnjak koji zanima Madriđane je Frank Rijkaard, do 2008. trener Barcelone.

Smjena na Atleticovoj klupi ovisi o tome hoće li klub s obale Manzanaresa završiti među prva četiri u Primeri, što se zasad ne čini vjerojatnim ishodom zbog velikih oscilacija.