Nogomet
0

Berlusconi: Pirlo ostaje Milanov do kraja karijere

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
U srijedu su se u klupskim odajama AC Milana u via Turati sastali vodeći ljudi talijanskoga nogometnog kluba: vlasnik i predsjednik Berlusconi, dopredsjednik Galliani i trener Leonardo.

Razgovaralo se o finansijskom stanju u klubu, te o uz njega vezanim odlascima i dolascima igrača. Brazilski je trener Leonardo de Araujo bezuvjetno zatražio da Andrea Pirlo u klubu jednostavno mora ostati, te da se ponuda Chelseaja za njega mora odbiti.

Brazilac je na kraju dobio što je tražio.

  • Andrea Pirlo maknut je iz izloga i više nije na tržištu. Ostat će s nama i na San Siru završiti karijeru – izjavio je talijanski premijer Silivio Berlusconi, čije su finkcije u klubu formalno “u mirovanju”.

  • Znate da je Chelsea poslao ponudu za njega. Razgovarali smo s njim i odlučili garantovati ga Leonardu, koji je insistirao na tome da Andrea mora ostati. Također, pronaći ćemo sredstva za jačanje momčadi. Dopredsjednik Galliani imat će ih da bi na tržištu pronašao vrhunskog golgetera koji će podići kvalitetu naše napadačke igre.

Očekuje se da će Milanezi dovesti Luisa Fabiana iz Seville ili Klaasa Jana Huntelaara iz Reala. Rezervna je opcija Claudio Pizarro iz Chelseaja.