Ronaldinho
0

"Berlusconi me želi u Milanu"

Totalsport
Ronaldinho (Foto: AP)
Ronaldinho (Foto: AP)
Brazilski fantazista u redovima nogometaša Milana, Ronaldinho (30), objasnio je u razgovoru za Il Corriere della Seru da nema namjeru napustiti svoj aktealni klub kako se po medijima u posljednje vrijeme često nagađa.

"Ne razmišljam uopće o nekom drugom klubu osim Milanu. Trenutno imam taj luksuz i ne razmišljam o novcima i visinama ponuda, već mi je moja sreća na prvom mjestu. A u Milanu sam sretan i nema razloga biti zabrinut. Predsjednik Berlusconi mi je rekao da mogu ostati dokle god hoću. To je razlog zašto sam miran i usredotočen na Milan", komentirao je Ronaldinho, kojem aktealni ugovor s Milanom ističe u junu sljedeće godine.

Nekad najbolji nogometaš svijeta u FIFA-inom izboru (2004. i 2005.) iskoristio je ujedno i priliku da odgovori kritičarima koji ga konstantno prozivaju da na terenu ne daje ono za što je sposoban.

"Ne ljutim se ako ljudi govore da ne trčim. Možda toliko ne sudjelujem u svim aspektima igre, ali doprinosim na druge načine. Zapravo, znate jednu stvar, oni koji me kritiziraju ljubomorni su jer sve što napravim uspijem stojeći miran na jednom mjestu", sarkastično je rekao slavni Brazilac.

Na upit kada će doseći razinu igre kakvu je prikazivao u najboljim danima u Barceloni, Ronaldinho je kazao.

"Već sada sam na toj razini."

Prošle je sezone Ronaldinho u 36 utakmica Serie A za Milan upisao 12 golova i 18 asistencija, a ove je godine u šest nastupa propustio zatresti mrežu, ali je upisao dva dodavanja za gol.