Nogomet
0

Benzema: Najbolja smo ekipa Primere

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Još su jednom ove sezone impresivnu igru, pogotovo u prvom poluvremenu, demonstrirali nogometaši madridskog Reala. Pobijedili su u srijedu Villarreal u srazu devetoga prvenstvenog kola 3-0.

Vodeći gol za Madriđane na Santiago Bernabeuu već u četvrtoj minuti zabioje Karim Benzema, također i asistent Angelu di Mariji za konačnih 3-0 u 29. minuti.

"Volim kad igramo na jedan dodir, pogotovo kad to činimo krećući u brze protuudare. Odigrali smo sjajno, posebno u prvom poluvremenu. Mislim da je Real Madrid najjača ekipa u Primeri", rekao je napadač trenutno drugoplasirane ekipe na tabeli.

Vodeći je i dalje Levante, sastav iz predgrađa Valencije koji je sedmu uzastopnu pobjedu (3-2) u srijedu ostvario na domaćem terenu protiv Real Sociedada.

"Najbolji ovog trenutka u Španiji nismo mi, već Levante. Ta ekipa zaslužuje kredit i pohvale jer igra nogomet na vrlo visokom nivou", rekao je prvi Mourinhov pomoćnik Aitor Karanka prokomentiravši potom utakmicu s Villarrealom:

"Brzo smo zabili tri gola i potom dobro kontrolisali utakmicu do kraja. Moramo pokušati nastaviti ovako: rješavati utakmicu čim ranije i potom kontrolirati rezultat.

Ekipa je u dobroj formi, sposobna pritiskati suparnika u posjedu lopte visoko u njegovu polju. To nam donosi mnogo pogodnosti: imamo definitivno puno više prilika ugroziti suparnički gol svaki put kad suparniku oduzmemo loptu na njegovoj polovici terena."