Nogomet
1

Bendtner: Arsenal je stopirao moj odlazak

Totalsport
Nicklas Bendtner (Foto: AFP)
Nicklas Bendtner (Foto: AFP)
Nicklas Bendtner, 25-godišnji danski nogometaš, bio je zadnjih dana prijelaznog roka sasvim blizu odlaska iz londonskog Arsenala, no ostao je na Emiratesu.

Od 2005. godine ovaj danski napadač je u Arsenalu, ali je u posljednje vrijeme boravio na posudbama. Prvo je, prije dvije sezone, nosio dres Sunderlanda, dok je prošle sezone imao posve neuspješnu posudbenu epizodu u Juventusu.

Tokom prijelaznog roka koji je završio Arsenal je tražio napadača i da je, kojim slučajem, doveo nekog kvalitetnoga za taj dio ekipe automatski bi pustio Bendtnera u Crystal Palace. No, u Arsenal nije došao nikakav napadač, pa su Bendtneru ostala zatvorena vrata Emiratesa.

"Stalno su me držali na vatri. Htio sam odlazak, jer želim igrati. No, na kraju je klub sve stopirao", tužno je ustvrdio Bendtner i dodao: "Mnogo je laži rečeno o meni u posljednje vrijeme. No, jedina je istina da želim igrati nogomet. Nisam ljut ni na koga u Arsenalu i spreman sam dati svog sebe za klub, samo bih u tom slučaju trebao igrati. Volim nogomet i želim na teren".