The Sun
0

Beckham u Tottenhamu?

Totalsport
Foto: AFP
Foto: AFP
Od sljedeće bi jeseni hrvatski nogometni reprezentativci u Tottenhamu, Vedran Ćorluka i Luka Modrić, mogli za suigrača dobiti engleskog reprezentativca Davida Beckhama.

O toj mogućnosti izvještava engleski The Sun, navodeći da bi menadžer londonske momčadi Harry Redknapp rado vidio 34-godišnjeg veterana u svojoj momčadi, s kojom ima velikih ambicija. U tu svrhu, navodi isti izvor, Redknapp se sprema idućeg ljeta potrošiti 40 miliona funti na adekvatna pojačanja. Cilj je - Liga prvaka!

Engleski dnevnik piše da bi u Tottenhamu transfer pokušali realizirati ujesen ove godine, nakon što sezona u MLS-u završi u oktobru. Pretpostavka je da će Beckham tada, još uvijek kao igrač LA Galaxyja, tražiti novu posudbu u jaki evopski klub (poput Milana, u kojemu trenutačno igra) sve da bi održao potrebnu takmičarsku formu za SP u Južnoafričkoj Republici.

Redknapp, piše The Sun, smatra da bi mogao nagovoriti Beckhama da dođe na White Hart Lane. Tokom svoje karijere u West Hamu je oživio Paola di Canija, a u Portsmouthu Sola Campbella.

Simpatije prema Spursima svakako gaji i Beckham. Dok je bio dječak, umišljao si je da je Glen Hoddle, nekad vrsni veznjak Tottenhama i kasnije selektor engleske reprezentacije.