Službeno
0

Beckham opet potpisao za Milan

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Engleski nogometni reprezentativac David Beckham potpisao je ugovor za AC Milan prema kojem će u tome klubu igrati na posudbi od januara do juna sljedeće godine.

Isti takav ugovor Beckham je odradio i prošle godine, a budući da su i nogometaš i klub sa San Sira bili vrlo zadovoljni suradnjom, engleski reprezentativac, član američke momčadi LA Galaxy, opet će kraj sezone dočekati u Seriji A, potvrdio je priopćenjem Milan.

Potpisivanjem ovog ugovora, Beckham će povećati svoje izglede za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Južnoafričkoj Republici, koje će početi 11. juna sljedeće godine. Selektor engleske reprezentacije Fabio Capello u nekoliko je navrata isticao kako je uvjet za Beckhamov nastup na Mundijalu njegova participacija u nekoj od najjačih europskih liga.

  • Vrlo smo zadovoljni što smo osigurali Beckhamov povratak u crveno-crni dres nakon odličnog iskustva od prošle sezone. Sigurni smo da će mu boravak u Milanu pomoći u njegovo želji da zaigra na Svjetskom prvenstvu, a nakon toga će nastaviti karijeru u LA Galaxyju, kojem i ovom prilikom zahvaljujemo na saradnji i pomoći - izjavio je Milanov dopredsjednik i prvi operativac Adriano Galliani.

Dodajmo kako Beckham ugovor s Los Angeles Galaxyjem ima do 2011. godine, a u Milanu će imati pravo nastupa u Ligi prvaka, dakako, ukoliko se ''rossoneri'' kvalificiraju u nokaut fazu.