Mirror
0

Beckham odabrao školu za djecu u Londonu, ali ide u PSG?

Totalsport
Porodica Beckham (Foto: AFP)
Porodica Beckham (Foto: AFP)
David i Victoria Beckham već su odabrali jednu privatnu školu u Londonu, u kojoj će trojica njihovih sinova nastaviti školovanje. No, to ne znači da se Becks odlučio karijeru završiti u Engleskoj, piše Mirror.

Celebrity par odlučio je nakon Beckhanove karijere u Los Angelesu, odnosno u LA Galaxyju, formirati u Londonu bazu za nastavak života, bez obzira u kojem će klubu popularni 37-godišnji nogometaš nastaviti i vjerovatno završiti karijeru. Odabrali su otmjenu privatnu školu koju će plaćati 15.000 funti godišnje za svoju trojicu sinova, Brooklyna (13 godina), Romea (10) i Cruza (7).

"Za Davida i Victoriju su djeca na prvom mjestu. Nekoliko mjeseci istraživali su škole. Nakon što su ih posjetili nekoliko ranije ovoga mjeseca, odlučili su se za jednu nezavisnu školu. Obje porodice, i Davidova i Victorijina, su oduševljene što se oni vraćaju u London, pa će moći viđati djecu puno češće", rekao je izvor za Mirror, koji zna koja je škola u pitanju, ali je nije imenovao, kako "obožavatelji ne bi ometali učenike u nadi da će uhvatiti super-zvijezde dok voze djecu u školu".

Beckham ima na stolu unosne ponude za nastavak karijere. Vjerovatno je njegov izbor PSG, koji mu navodno nudi ugovor od 200.000 funti sedmično.

Želju za dovođenjem Beckhama iskazao je i Monaco. Tu su i vrlo lukrativne ponude iz Kine, Australije i Brazila. Kineski klub Shanghai Shenhua navodno nudi Beckhamu 250.000 funti sedmično.

"David se bliži kraju karijere i mora pažljivo odabrati u kojem će klubu igrati. Transfer u neki evropski klub ima smisla. Budući da nikad nije igrao u Francuskoj, prelazak u PSG bio bi idealna opcija", dodao je izbor.