Nogomet
0

Beckham: Jedva čekam utakmicu s Juventusom

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Engleski reprezentativac David Beckham, koji igra na posudbi do kraja sezone u Milanu, kaže da se jako raduje nedjeljnom derbiju protiv Juventusa, u kojem očekuje pobjedu svog kluba.

Milan će u derbiju 35. kola Serije A biti domaćin Juventusu u nedjeljnom večernjem terminu. Bit će to i izravna borba za drugo mjesto na tabeli, a Beckhamov sastav derbi dočekuje s četiri boda prednosti.

Pitanje prvaka je vjerojatno već riješeno, budući da Inter ima sedam bodova više od Milana, a 11 više od Juventusa. Inter bi, u slučaju Milanovog posrtanja, čak i teoretski u 35. kolu mogao postati novi - stari prvak.

  • Utakmica protiv Juventusa je historijska. Na to sam čekao otkad sam stigao u Milan. Bit će to ključni dvoboj za nas jer želimo zadržati drugo mjesto na tabeli. Suočiti se s Juventusom je uvijek sjajno iskustvo. Igrao sam protiv njih i u Manchester Unitedu i u Realu, stoga sam siguran da će i ovom prilikom atmosfera biti veličanstvena - najavljuje Beckham.

Slavni engleski nogometaš dodaje da je nastupanje u istom sastavu s Paolom Maldinijem njegov "highlight" epizode u Milanu.

  • Paolo je veliki igrač, veliki kapiten i veliki čovjek - zaključio je Beckham.